Across the board, nothing working


(Shelley Powers) #1

Just now, nothing working. No lights, no switches, nothing.

Can’t control with phone app or Alexa.


#2

Oh no… IDE gone dead too


(Glen King) #3

Same here.


(Michael) #4

Yep me too. Status of course is green. :cold_sweat:


(Shelley Powers) #5

Yes, and now the app is failing, too.


(John) #6

Me too…


(Kurt Sanders) #7

Down as well!


(Nick Snyder) #8

same here.


#9

IDE back up for me just now.

ah, scratch that… up and back down and …now just spinning…


(Glen King) #10

App is back online, but not controlling anything


(ActionTiles.com co-founder Terry @ActionTiles; GitHub: @cosmicpuppy) #11

NA02 and EU01 are fine; just not NA01 (graph.api).NA01 is fine now; 1521h PT. NA01 is intermittent.


(Bobby) #12

Glad my cats didn’t chew the wires… How do I turn the lights on, again? Cause I forgot since last time ST had hiccups…


(Nick Snyder) #13

Looks like things are coming back online now.

edit: nevermind! lol


(Kurt Sanders) #14


#15

Yep, got my notification too. Fastest I’ve that come out when things go poo…


#16

It probably hit their offices in the bay area. :wink:


( I hate Mondays) #17

Wait, hit? What hit?


(Glen King) #18

App is down again. I’ll have to have some patience


#19

Why? :stuck_out_tongue_winking_eye:


(Jason "The Enabler" as deemed so by @Smart) #20

I’m suing! It’s the middle of the day and my lights aren’t working! It says the lights are automation right there on the box! I can’t believe this! I’m returning everything and just going to make my kids turn the lights off and on For me!

I can’t believe the disappointment… I’m going back to wink version one! At least there I knew what to expect.