Desktop Forum UI bug: posts jump left & right as you scroll

Does anybody else have this issue? I’ve had this bug for a few weeks now.

Systems with the bug

  • Windows 10 Pro x64 (19044.1415)
  • Microsoft Edge 96.0.1054.62 (logged in & InPrivate)
  • Mozilla Firefox 95.0.2 (logged in & Private Browsing)

Steps to reproduce:

  1. On a desktop system, scroll up & down any topic. Example topic.

What happens:

  1. The forum posts jump left and right, as they enter & exit the viewport (top and bottom of the screen). The avatar often jumps outside of the post.
1 Like

I see it too. Very annoying.

2 Likes

It also happens with Chrome for quite some time

1 Like

Thank you for the confirmations, @oldcomputerwiz and @Mariano_Colmenarejo. Good to know it’s not on our end.

Just a gentle tag, @Aaron, if you would be the right person to peek at the forum’s Discourse settings. It is a relatively new issue, in the past few months, I’d say at the longest.

1 Like

I got the feeling that someone specifically added this to the forum as a new “feature”. I find it just annoying.

This feature was added to the forum software we use. I have flagged or web dev team to take care of it.

4 Likes

It happens on Chrome on Android too. Annoying thing is that it doesn’t happen every time, though there is no immediately obvious pattern to it. The avatar jumping outside the box is particularly weird, and also annoying as it touches the box instead of leaving a margin.

3 Likes

This issue has been fixed.

6 Likes