Android 2.4.0 upgrade. New thread as I'm still waiting for an answer


(Bob) #1

Hi.
Just opening a new thread on this as the old one has been closed.
I’m still waiting for an answer to my question.
Any chance you can respond.
Tagging @slagle


(Robin) #2

Would help if you linked to your original question :wink:


(Bob) #3

Don’t want to make it to easy for them. :wink:
I only asked 3 times with no reply.
RBoy responded but it didn’t really answer my query.
ST really need to respond as there is code out there that is now incorrect. Or is it? :slight_smile:


(Robin) #4

Let’s face it… This forum isn’t really the place for official responses / support… especially if you say you “Don’t want to make it to easy for them”

Suggest you raise a support ticket by emailing support@smartthings.co.uk


(Bob) #5

Appreciate what you are saying but it is in the official ST release notes thread which they have been monitoring and responding to queries.


#6

True, but since this thread is not an official thread and therefore not being officially monitored, it would help the rest of us who read the forum if you could describe what the specific problem is. :sunglasses:

And that way if someone else has received a private response from support that might be relevant, they could also post that here.


(Glenn Brockett) #7

The old thread was closed before an answer was provided. I had a bit of a hard time finding it as it was a different sub-forum.


(Glenn Brockett) #8

(Tim Slagle) #9

I’m not sure why adding a space works. I’ve asked a dev to take a look