Hue lights don't work even after redoing setup

Looking at the logs and I’m assuming this is the issue but I’ve removed everything and re-added and it’s still busted. It links correctly but then doesn’t actually work.

693059d9-116c-41db-a07d-a4f9d608c504  11:06:22 AM: debug Periodic refresh trigger

cc32bd76-de91-4742-a885-81ec1a8bff2d 11:06:21 AM: info Bridge response: [{“error”:{“type”:1,“address”:"/lights",“description”:“unauthorized user”}}]
cc32bd76-de91-4742-a885-81ec1a8bff2d 11:06:21 AM: trace Parsing description
12530ec3-d66b-4832-bf1a-6b96a5cdc883 11:06:21 AM: error Hue username is not valid
12530ec3-d66b-4832-bf1a-6b96a5cdc883 11:06:21 AM: warn Error returned from Hue bridge, error = [address:/lights, description:unauthorized user, type:1]
cc32bd76-de91-4742-a885-81ec1a8bff2d 11:06:21 AM: debug Parsing 'index:17, mac:001788192944, ip:C0A80134, port:0050, headers: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, body:W3siZXJyb3IiOnsidHlwZSI6MSwiYWRkcmVzcyI6Ii9saWdodHMiLCJkZXNjcmlwdGlvbiI6InVuYXV0aG9yaXplZCB1c2VyIn19XQ=='
9a0ab398-a1b1-4e3d-bda8-5ccb9e482467 11:06:21 AM: debug Parse returned {{ linkText }} has arrived
cc32bd76-de91-4742-a885-81ec1a8bff2d 11:06:20 AM: info Bridge response: [{“error”:{“type”:1,“address”:"/lights",“description”:“unauthorized user”}}]
cc32bd76-de91-4742-a885-81ec1a8bff2d 11:06:20 AM: trace Parsing description
12530ec3-d66b-4832-bf1a-6b96a5cdc883 11:06:20 AM: error Hue username is not valid
12530ec3-d66b-4832-bf1a-6b96a5cdc883 11:06:20 AM: warn Error returned from Hue bridge, error = [address:/lights, description:unauthorized user, type:1]
cc32bd76-de91-4742-a885-81ec1a8bff2d 11:06:20 AM: debug Parsing ‘index:17, mac:001788192944, ip:C0A80134, port:0050, requestId:191bcb0d-339c-41f7-802b-b8d81a08bc70, headers: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, body:W3siZXJyb3IiOnsidHlwZSI6MSwiYWRkcmVzcyI6Ii9saWdodHMiLCJkZXNjcmlwdGlvbiI6InVuYXV0aG9yaXplZCB1c2VyIn19XQ==’

Pretty sure the Hue Connect smart app is broken. The username is null and you can see that in the request above. It worked for about 2 minutes at which points it was sending the right username “B0y3JVJ44iWMTfpBxkwNZrQxW0g4gazReAGrv3cz” and then it went back to null.

No ideas? This is really frustrating and is a ST issues since Alex and Hue apps work just fine.